Aktivno sanjanje: Planiraj SVOJE ‘idealno’ Življenje Z MANO

V tem aktivnem sanjanju bomo prepustili našemu božanskemu otroku, da se igra na božanskem igrišču z vodniki in pomočniki manifestacije ter načrtuje, soustvarja, riše skupaj z njimi različna področja vašega življenja: zdravje, osebno (družinsko) življenje , posel in kariera, ljubezensko življenje, dom, prijatelji in skupnost … Če smo se letos česa naučili, je to kaj je dejansko pomembno. In na tem potovanju nas ne bo skrbelo, kako, kdaj, kje … na njem bomo le slikali na prazno platno in prepustili domišljiji in nedolžnosti božanskega otroka, da vodi našo pot.

Aktivno sanjanje je super tehnika, pri kateri vam ni treba umiriti vašega uma, ampak se naučite, kako le tega uporabljati, pustite domišljiji, da prevzame vajeti, se s samim umom igrati…. To je tehnika, pri kateri se boste naučili, kako v dobro uporabljati svoj um in imeti večji nadzor nad le tem.

PS. Na naš um resnično vpliva naše okolje, zato se zavedajte ljudi, s katerimi se obkrožate, in kako njihova prisotnost vpliva na vašo miselnost. Ne pozabite mi smo produkt okolja, v katerem živimo.
Naša namera pri skupinskih sanjanjih je:
– prebuditi otroško DOMIŠLJIJO, ki ne pozna OMEJITEV in DVOMOV,
– prebuditi BOŽJEGA/BOŽANSKEGA OTROKA znotraj sebe (da namesto našega notranjega otroka božanski otrok vzame vajeti v svoje roke),
– prebuditi BOŽANSKEGA SANJAČA, BOŽANSKEGA KREATORJA.
– Zavestno uporabljati svojo domišljijo

Zapomni si:
»Nihče ti ne more ukrasti tvojih sanj.«
»Ti si edinstven, takšen, kot si.«
»Nihče ne more storiti stvari na enak način kot ti. Tvoja esenca je tvoja esenca.«

»Če ti želijo to vzeti, je to zato, ker sami nimajo te strasti, vere in zaupanja.«