Spletna Meditacija: Celjenje RAN in Sproščanje Strahov

V tej meditaciji se bomo osredotočili na celjenje ran in strahov, ki vplivajo na nas in na našo percepcijo življenja in so razlog za to da nismo popolnoma prisotni v tem trenutku, tukaj in zdaj.
Nekaterih ran in strahov, travmatičnih izkušenj iz preteklosti in njihovega vpliva se velikokrat sploh ne zavedamo, ker smo jih zakopali globoko v sebi in se ločili od teh delov nas (ločitev od sebe, bolečih delov sebe). To je torej razlog, da na naši poti izgubimo sami sebe, naš notranji žar, notranjo iskro in ne razumemo, zakaj smo se inkarnirali tukaj – kaj sta naš namen in poslanstvo (naše življenje izgubi smisel).
*** Delali bomo tudi na ranah in strahovih, ki izvirajo iz preteklih življenj. Sedaj je resnično pravi čas za to globoko zdravljenje.
???? ZAKAJ SPLETNA MEDITACIJA ????
Takšna navodila sem dobila od svojih vodnikov in svetlobnih bitij, saj želijo, da si SVETI PROSTOR zgradite v svojem lastnem domu in le tega ne iščete zunaj.
Doma se boste tudi lažje sprostili, če boste imeli veliko motečih dejavnikov pa se boste prav tako naučili postaviti meje. Med samo meditacijo bodo vsi vaši mikrofoni izklopljeni in tako vam bo omogočena popolna intima (lahko se tudi zjočete, globoko dihate…).
Svetlobna bitja želijo, da se dobro počutite sami s sabo in v svojem domu, zato začnimo skupaj ustvarjati pogoje za eno in drugo.
Še nekaj nasvetov, da bodo vaše meditacije čim bolj učinkovite in čarobne:
???? Pred samo meditacijo lahko prižgeš svečko z namenom podpore in zdravljenja
???? Uporabiš lahko tudi dišeče palčke z istim namenom
???? Uporabljaj slušalke
???? Poskušaj meditirati vsakič na istem mestu (imej svoj kotiček za meditacijo)
???? Svetujem, da meditacijo izvajaš raje v sedečem položaju, da ne zaspiš in da si bolj pri stvari
???? Izvajaj globoke dihe in izdihe, saj je prav dih tisto magično orodje preko katerega se sprošča tvoje telo, s katerim se povezuješ s samim sabo in lahko potuješ v globine sebe ter se podpreš pri transformaciji in zdravljenju.
???? Poskrbi, da bo tvoja hrbtenica ravna, da bo sam pretok energije boljši
???? Tvoje noge naj bodo v stiku s tlemi, da boš vedno povezan z Mati Zemljo

Tjasa Marin
????‍♂️ Medicine Woman
????‍♂️ Mentor
????‍♂️Counselor

by Tjasa Marin | 30.11.2020

by Tjasa Marin | 30.11.2020

by Tjasa Marin | 30.11.2020

by Tjasa Marin | 30.11.2020

by Tjasa Marin | 30.11.2020

by Tjasa Marin | 30.11.2020

by Tjasa Marin | 30.11.2020

by Tjasa Marin | 30.11.2020

by Tjasa Marin | 30.11.2020