Spletna meditacija: Izražanje SEBE

Ta meditacija vas bo podpirala pri izražanju na vse različne načine in oblike ter vam pomagala opustiti vse oznake, nalepke, ki so vam bile podeljene, in vloge, za katere ste se strinjali, da igrate, saj ste mnogo več kot to… in da boste to lahko sploh videli, je potrebno opustiti vsa omejujoča prepričanja, kaj lahko in česa ne smete, in kdaj je to mogoče ali nemogoče – vsa ta pravila in omejitve. Ker to že ste in vam je vse na razpolago, je vse mogoče in je samo stvar zaznavanja in spominjanja, kdo v resnici ste. Torej, prevzemite pobudo, naredite, kar morate storiti, za kar ste poklicani in aktivno sodelujte na duhovnem treningu, ki je pred vami. Na tej poti odprite svoje srce in vodeni boste na vsakem koraku te poti.

????‍♀️ ZAKAJ SPLETNA MEDITACIJA ????‍♀️


Takšna navodila sem dobila od svojih vodnikov in svetlobnih bitij, saj želijo, da si SVETI PROSTOR zgradite v svojem lastnem domu in le tega ne iščete zunaj.

Doma se boste tudi lažje sprostili, če boste imeli veliko motečih dejavnikov pa se boste prav tako naučili postaviti meje. Med samo meditacijo bodo vsi vaši mikrofoni izklopljeni in tako vam bo omogočena popolna intima (lahko se tudi zjočete, globoko dihate…).
Svetlobna bitja želijo, da se dobro počutite sami s sabo in v svojem domu, zato začnimo skupaj ustvarjati pogoje za eno in drugo ✨

Še nekaj nasvetov, da bodo vaše meditacije čim bolj učinkovite in čarobne:
????Pred samo meditacijo lahko prižgeš svečko z namenom podpore in zdravljenja
????Uporabiš lahko tudi dišeče palčke z istim namenom
????Uporabljaj slušalke
???? Poskušaj meditirati vsakič na istem mestu (imej svoj kotiček za meditacijo)
????Svetujem, da meditacijo izvajaš raje v sedečem položaju, da ne zaspiš in da si bolj pri stvari
???? Izvajaj globoke dihe in izdihe, saj je prav dih tisto magično orodje preko katerega se sprošča tvoje telo, s katerim se povezuješ s samim sabo in lahko potuješ v globine sebe ter se podpreš pri transformaciji in zdravljenju.
???? Poskrbi, da bo tvoja hrbtenica ravna, da bo sam pretok energije boljši
???? Tvoje noge naj bodo v stiku s tlemi, da boš vedno povezan z Mati Zemljo.

Tjasa Marin
???? Medicine Woman
???? Mentor
???? Counselor

by Tjasa Marin | 29.11.2020

by Tjasa Marin | 29.11.2020

by Tjasa Marin | 29.11.2020

by Tjasa Marin | 29.11.2020

by Tjasa Marin | 29.11.2020

by Tjasa Marin | 29.11.2020

by Tjasa Marin | 29.11.2020

by Tjasa Marin | 29.11.2020

by Tjasa Marin | 29.11.2020