Spletna Meditacija: NAŠE Poslanstvo in NAMEN

Vse, kar se odpira in trenutno čutite, se dogaja z razlogom, da boste lahko bolj stopili v svojo moč, v svoje resnično bistvo. Ko se borite proti temu in skušate nadzorovati samodogajanje, proces, pravzaprav podaljšujete samo pot učenja, rasti in iskanja vašega notranjega klica. Vse te izkušnje vas oblikujejo in pripravljajo na to čemur služi vaše poslanstvo. V tem procesu iščete in razvijate svoje darove, postajate modrejši in s tem posledično bolj izkušeni. Ta meditacija je namenjena vašemu poslanstvu in vašemu namenu.

???? ZAKAJ SPLETNA MEDITACIJA ????
Takšna navodila sem dobila od svojih vodnikov in svetlobnih bitij, saj želijo, da si SVETI PROSTOR zgradite v svojem lastnem domu in le tega ne iščete zunaj.
Doma se boste tudi lažje sprostili, če boste imeli veliko motečih dejavnikov pa se boste prav tako naučili postaviti meje. Med samo meditacijo bodo vsi vaši mikrofoni izklopljeni in tako vam bo omogočena popolna intima (lahko se tudi zjočete, globoko dihate…).
Svetlobna bitja želijo, da se dobro počutite sami s sabo in v svojem domu, zato začnimo skupaj ustvarjati pogoje za eno in drugo
Še nekaj nasvetov, da bodo vaše meditacije čim bolj učinkovite in čarobne:
????Pred samo meditacijo lahko prižgeš svečko z namenom podpore in zdravljenja
???? Uporabiš lahko tudi dišeče palčke z istim namenom
???? Uporabljaj slušalke
???? Poskušaj meditirati vsakič na istem mestu (imej svoj kotiček za meditacijo)
???? Svetujem, da meditacijo izvajaš raje v sedečem položaju, da ne zaspiš in da si bolj pri stvari
???? Izvajaj globoke dihe in izdihe, saj je prav dih tisto magično orodje preko katerega se sprošča tvoje telo, s katerim se povezuješ s samim sabo in lahko potuješ v globine sebe ter se podpreš pri transformaciji in zdravljenju.
???? Poskrbi, da bo tvoja hrbtenica ravna, da bo sam pretok energije boljši
???? Tvoje noge naj bodo v stiku s tlemi, da boš vedno povezan z Mati Zemljo

Tjasa Marin
???? Medicine Woman
???? Mentor
???? Counselor