Spletna meditacija: Postani mojster svojega UMA

Vzrok za težave mnogih ljudi je njihov um ( prepričanja, omejitve, predsodki; obsojanje, skrbi, stres …) in nerazumevanje, kako le ta deluje; nerazumevanje sebe in svojih notranjih ciklov, svojih dejanj in reakcij. Iz ran ustvarjamo različne obrambne mehanizme, zidove, omejitve, prepričanja … lahko smo tudi samodestruktivni, se samosabotiramo (ranjeni ego) … Um nas poskuša zaščititi iz strahu in ne iz ljubezni, ustvarja različne zgodbe, ki nam dajejo lažni občutek varnosti, nekaj, česar se lahko oprimemo (obramba, odklop, neprizemljenost…; paranoja, nezaupanje), kar je le navezanost, le iluzija. Mnogi se ne zavedajo svojih miselnih vzorcev, kakšen je njihov tok misli…

Ta meditacija bo posvečena umu in zdravljenju vseh ‘negativnih’, ne podpornih vzorcev uma, s katerimi v svojem življenju ustvarjate in privlačite stvari, ki ne podpirajo tega, kar želite doseči.

????‍♀️ ZAKAJ SPLETNA MEDITACIJA ????‍♀️
Takšna navodila sem dobila od svojih vodnikov in svetlobnih bitij, saj želijo, da si SVETI PROSTOR zgradite v svojem lastnem domu in le tega ne iščete zunaj.
Doma se boste tudi lažje sprostili, če boste imeli veliko motečih dejavnikov pa se boste prav tako naučili postaviti meje. Med samo meditacijo bodo vsi vaši mikrofoni izklopljeni in tako vam bo omogočena popolna intima (lahko se tudi zjočete, globoko dihate…).
Svetlobna bitja želijo, da se dobro počutite sami s sabo in v svojem domu, zato začnimo skupaj ustvarjati pogoje za eno in drugo ✨ 

Še nekaj nasvetov, da bodo vaše meditacije čim bolj učinkovite in čarobne:
????Pred samo meditacijo lahko prižgeš svečko z namenom podpore in zdravljenja
????Uporabiš lahko tudi dišeče palčke z istim namenom
????Uporabljaj slušalke
???? Poskušaj meditirati vsakič na istem mestu (imej svoj kotiček za meditacijo)
????Svetujem, da meditacijo izvajaš raje v sedečem položaju, da ne zaspiš in da si bolj pri stvari
???? Izvajaj globoke dihe in izdihe, saj je prav dih tisto magično orodje preko katerega se sprošča tvoje telo, s katerim se povezuješ s samim sabo in lahko potuješ v globine sebe ter se podpreš pri transformaciji in zdravljenju.
???? Poskrbi, da bo tvoja hrbtenica ravna, da bo sam pretok energije boljši
???? Tvoje noge naj bodo v stiku s tlemi, da boš vedno povezan z Mati Zemljo
Tjasa Marin
???? Medicine Woman
???? Mentor
???? Counselor